"Đulijeta" je najuzbudljivija

Bez autora
Jan 30 2011

Italijanski i nemački magazini "Quattroruote" i "Auto Motor und Sport", dodelili su modelima "đulijeta" (Giulietta) i MiTo, kompanije "Alfa Romeo", dve prestižne nagrade.Italijanski magazin "Quattroruote" po izboru čitalaca i urednika, proglasio je model "đulijeta" - najuzbudljivijim automobilom 2010. godine. Od ukupno 103.000 glasova čitalaca, čak 44 odsto je glasalo za ovaj model, a slede "audi A1" i "citroen DS3", na drugom i trećem mestu.

"Đulijeta" je najuzbudljivijaItalijanski i nemački magazini "Quattroruote" i "Auto Motor und Sport", dodelili su modelima "đulijeta" (Giulietta) i MiTo, kompanije "Alfa Romeo", dve prestižne nagrade.

Italijanski magazin "Quattroruote" po izboru čitalaca i urednika, proglasio je model "đulijeta" - najuzbudljivijim automobilom 2010. godine.

Od ukupno 103.000 glasova čitalaca, čak 44 odsto je glasalo za ovaj model, a slede "audi A1" i "citroen DS3", na drugom i trećem mestu.

Prvu nagradu primio je generalni direktor "Alfa Romeo" automobila Herald Vester, na svečanoj ceremoniji održanoj u Milanu.

Nemački magazin "Auto Motor und Sport" dodelio je modelu "đulijeta" prestižnu nagradu - najbolji automobil, u kategoriji kompaktnih automobila.

Čitaoci ovog magazina već treću godinu za redom su proglasili model "alfa MiTo" za najbolji automobil u svojoj kategoriji, a nagrade je primio izvršni direktor "Fiato Grup Automobili" iz Nemačke Manfred Kantne.

Inače, "đulijeta" je u Beogradu predstavljena krajem septembra prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik